Om levering

Om leveringen

Jeg gør en stor indsats for, at mine kunder altid får den bedste service angående levering og aflæsning. Det er denne indsats jeg kan tilbyde mine kunder, og som mange af mine faste kunder er glade for.

Kunder har mulighed for at gå flere sammen om et køb, f.eks. naboer eller familie, og få levering til 2-3 adresser. Hvis der er over 3km afstand, vil der dog tillægges fragtpris.

Tillæg bliver desuden påført kunder med bosættelse uden for de faste øer.

Ni ud af ti gange kan jeg stille varen på plads for kunden, så de ikke skal flytte rundt på de tunge paller eller pakker. Selvfølgelig er alle forsikret om, at jeg ikke stiller varerne på vejkanten.

Derudover har jeg altid en el-palleløfter med i lastbilen til aflæsning. Denne service er inkluderet i fragtprisen. El-palleløfteren kræver dog adgang med lastbilen til fast underlag såsom betonfliser, beton eller asfalt (dog på kundens eget ansvar). Ved grus skal kunden selv sørge for evt. underlag, ellers vil varen blive aflæsset på gruset.

Desuden har jeg en minilæsser, som jeg kan tage med i lastbilen mod betaling af 375,-.
Minilæsseren bruges, når lastbilen ikke kan få adgang til et fast underlag såsom ved et udhus med græsplæne, mark eller ved levering i hus uden fast underlag/gulv.

Ved levering af 33 stk. hele træk/stor lastbil eller ekstern fragtbil skal kunden selv stå for aflæsning af træpiller.

Priser på fragt zoner er:

Zone 1, 0-20km.: 350,-
Zone 2, 20-40km.: 500,-
Zone 3, 40-60km.: 800,-
Zone 4, +60km.: 1200,-

Dette er et engangsbeløb pr. levering (ikke pr. palle).

Er du interesseret i et produkt?
Bestil her